Schoonheidssalon Neroli op Texel

Welkom bij
Schoonheidssalon Neroli

Bij schoonheidssalon Neroli is schoonheid een diepgaande ervaring over de positieve betekenis van het eigen bestaan. Schoonheid draag je als vanzelf met je mee. De natuur is voor eigenaresse Jacqueline Schinkel de belangrijkste inspiratiebron. Het intense genieten en de ervaring om te mogen zijn wie je bent, is volgens haar puur en authentiek.

Jacqueline Schinkel: “De kerngedachte achter puur is het genieten van de echtheid van de natuur. De natuurlijke producten van Dr. Hauschka die ik gebruik, vormen een uniek concept dat er vanuit gaat dat de huid eigen krachten heeft om zich te verzorgen en te herstellen. Deze producten ondersteunen die krachten. De behandeling is een ritmische behandeling waarbij een totale ontspanning wordt ervaren, waardoor moeiteloos de stress van alledag kan worden losgelaten. Deze ervaring van puurheid leidt tot volledige rust.”

Er zijn verschillende mogelijkheden in een reeks van korte en speciale behandelingen. Vanuit een individuele aanpak en een persoonlijk advies wordt een behandelingsplan gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met persoonlijke wensen.
De prijzen variëren van € 25 voor een gezichtsbehandeling tot € 78 voor een complete behandeling van twee uur.