Schoonheidssalon Neroli op Texel

De winkel van Neroli

Dr. Hauschka –
uit de natuur voor de mens

Bij ons vindt u een ruim aanbod van Dr. Hauschka verzorgingsproducten.
Voor een gedegen advies kunt u bij ons terecht.

Bij ons –
hamandoeken van Ottomania

De mooi gestreepte hamamdoeken van Ottomania zijn gemaakt van hydrofiel katoen waardoor ze zeer goed vocht opnemen. Deze lichtgewicht handdoeken zijn heerlijk als strandhanddoek, op reis, op de boot, naar het zwembad, sportschool of de sauna. De doek kan zeer compact worden opgevouwen en weegt maar 250 gram.
Bovendien is de doek snel droog en goed te wassen. Daarom ideaal voor in de koffer, rugzak of strandtas. Prima te gebruiken als strandlaken of op een ligstoel, maar ook goed om te wikkelen.

Ook voor een baby (bijvoorbeeld als kraamcadeau) is het een ideale doek: om het kindje in te wikkelen tijdens het voeden, af te drogen, of als lakentje of zomerdekentje in een ledikant. Maar ook voor dagelijks gebruik in de badkamer is dit een zeer geschikte handdoek, omdat hij lekker groot is en snel droogt.

De doeken zijn verkrijgbaar in drie maten:

  • Standaard (170x100cm). Voor dagelijks gebruik als handdoek, als strandlaken, op reis, op de boot, naar zwembad, sportschool of sauna. En geschikt voor baby’s en kinderen.
  • Hamamdoek XL (160x220cm). Extra groot, te gebruiken als extra groot strandlaken voor twee of voor lange mensen, als picknickkleed of als tafelkleed voor de (tuin)tafel.
  • Hamamdoek XS (100x50cm). Deze kleine hamamdoeken zijn goed te gebruiken als theedoek, gastendoek of bij de wastafel.

Homesprays – homemade

Om een pure sfeer te creëren, is er een Homespray op basis van zuivere, etherische oliën, in verschillende geurtonen onder andere met salie, dat verfrissend en rustgevend werkt.
Diverse geuren verkrijgbaar voor € 9,95.

Cadeautjes – zoveel leuks

We hebben een leuk assortiment van onder andere zeepjes, kleurige spray-flacons, prachtige handgemaakte kettingen met bijpassende oorbellen van gehaakte bloemetjes en zoveel meer :-)

Kom eens langs om te genieten van al het moois!